18. september 2024

Kontrakt underskrevet på nyt klubhus i Nordvestjysk Golfklub

I september 2020 hærgede en brand i Nordvestjysk Golfklub ved Nystrup i Nationalpark Thy. Branden efterlod dengang ikke meget, og klubben har siden anvendt en midlertidig løsning til at huse medlemmerne. Men det kan man se en ende på nu.

Tirsdag den 17/9, præcis 4 år efter branden, blev første spadestik taget med stor symbolsk værdi for både klubben og dens cirka 900 medlemmer, der nu endelig kan se frem til, at et nyt, arkitekttegnet klubhus bliver en realitet.

Svend Hagelskjær, Formand for Nordvestjysk Golfklub tog første spadestik til golfklubbens nye klubhus, og senere samme aften blev kontrakten underskrevet.

P+P Arkitekter er totalrådgiver på byggeriet med Brix & Kamp som rådgivende ingeniører. Visionen er at skabe store, visuelle og rummelige oplevelser med enkle arkitektoniske greb, der tilsammen skal skabe en helt unik bygning.

Det nye klubhus får blandt andet lodret træbeklædning og insitu-støbt beton terrasser, som skal få den stringente grundform på bygningen til at falde naturligt ind i omgivelserne mellem skovfyr og lærk.

HMC har hovedentreprisen på det 500 kvadratmeter klubhus, og vi er allerede gået i gang med de indledende arbejder med byggepladsindretningen, jord og kloak.

Det nye klubhus forventes færdig i sommeren 2025.

Nyheder

Lærlingedag med vind i håret, fart og flot natur

Lærlingedag med vind i håret, fart og flot natur

Lærling i HMC

Lærling i HMC

Projekt afsøger løsninger til mere klimavenligt byggeri

Projekt afsøger løsninger til mere klimavenligt byggeri